Beauty by Elke

Over Ons

Mijn naam is Elke Tuteleers, zelfbenoemd make-upaddict sinds 2003. Als jonge tiener spaarde ik al mijn zakgeld om een oogschaduw te kopen en was ik dolblij met een gratis lippenbalsem bij weekbladen. Op mijn zestiende kocht ik mijn eerste Dior lipgloss, een fantastisch gevoel (ik heb de lipgloss trouwens nog steeds).

Gedurende de middelbare school was make-up vooral een hobby. Ik heb me ermee uitgeleefd, vooral tijdens mijn gothic periode konden de zwarte oogpotloden niet snel genoeg aangesleept worden. Na het middelbaar ben ik gaan leren voor schoonheidsspecialiste, kunstnagelstyliste, medisch pedicure en visagiste. Al snel deed ik make-up voor fotoshoots waar ik ongeloofelijk veel geleerd heb. Tijdens deze periode had ik nog meer make-up nodig. Alle kleuren en producten wilde ik hebben. Aangezien ik nog altijd vaak low-budget kocht had ik producten nodig met een lage prijs en goede kwaliteit. Na een zoveelste avond surfen op het internet kwam ik NYX tegen. Ik plaatste mijn eerste bestelling en was meteen verkocht.

Rond die tijd heb ik ook voor het eerst kennis gemaakt met Sigma en OCC. Meerdere keren per maand werden er pakjes make-up afgeleverd, altijd cadeautjestijd! Tot ik op een avond bezig was met het idee van een webshop, mijn moeder reageerde dat ik het gewoon moest doen en dat heb ik dan ook gewoon gedaan. Begin mei 2009 opende Beauty by Elke haar virtuele deuren.