Wimpers serum, ongelooflijk snel resultaat mogelijk?

Er zijn meer dan 40 wimpermascara's waarvan ik denk dat ze je wimpers langer en voller zullen maken. Dit zijn enkele van de beste:

1. L'Oreal Lash Ampoule - Ik gebruik dit product al meer dan 10 jaar. Het is geweldig voor degenen die hun wimpers willen vergroten omdat het echt werkt. Het is ook uiterst effectief om ze er de hele dag geweldig uit te laten zien. Het beste eraan is dat je het de hele dag kunt dragen. Ik raad je aan het onder je ogen te doen zodat je je na gebruik niet droog voelt. 2. Revlon Colour Stay - Dit is een merk dat ik 10 jaar niet heb gebruikt. Ik gebruik het nu een paar weken en het werkt als een zonnetje. Het blijft de hele dag op zijn plaats. Ik ben dol op dit merk omdat ze je de keuze geven tussen mat of glanzend. Het is geweldig om twee opties te hebben en de matte is beter omdat deze niet afwrijft.

3. Clinique Volum 'Ultra Gel Lipstick - Dit is de ultieme markeerstift voor de ogen. Ik droeg deze eyeliner en ik ben er dol op. Het is zeer gepigmenteerd en heeft een goed uithoudingsvermogen.

De laatste recensies

Idol Lash

Idol Lash

Marek Vang

Telkens wanneer het gesprek over wimpers gaat, wordt Idol Lash vaak geassocieerd met dit probleem. ...

Miralash

Miralash

Marek Vang

Voor volledige wimpers is Miralash zeer waarschijnlijk de oplossing. Er zijn veel tevreden gebruike...