Onzuivere huid, ongelooflijk snel resultaat mogelijk?

Alle producten zijn getest en hebben de hoogste eigenschappen tegen acne die ik ooit heb gezien. Hier is een overzicht:

COSRX Real Therapy Lotion: dit product is geweldig, maar het is erg duur en heeft beperkte toepassingen. Het bevat heel weinig actieve ingrediënten, dus het kan een goed idee zijn om de rest van de week een vochtinbrengende crème te gebruiken en deze als laatste stap toe te voegen als je gevoelig bent.

Dermabrasie: dit is mijn favoriete product tegen acne. Het is heel zacht en irriteert de huid niet. Het is ook erg effectief, dus het is mijn beste gok.

Vita-3: Dit is het enige actieve ingrediënt dat ik heb gebruikt en het enige dat ik zou aanraden. Ik zou dit aanraden voor alle soorten acne, omdat het geen bijwerkingen heeft. Ik heb het een paar dagen gebruikt en ik merkte dat het behoorlijk goed werkte bij mijn acne, dus ik heb geen klachten over de effectiviteit ervan. Het enige probleem dat ik heb met dit product is dat ik er geen enkel voordeel van zie als ik het alleen gebruik, maar ik denk ook niet dat het veel beter zou zijn om het met een voorgeschreven crème te gebruiken. Het belangrijkste voordeel dat ik vind, is dat het mijn acne erg snel doet dalen, wat ik een goede bijwerking vind van elke acne-crème.

Onze laatste recensies

Bioxin

Bioxin

Marek Vang

Bioxin wordt momenteel als een geheim Bioxin, Bioxin wint de populariteit van ratz-fatz de laatste ...

Nonacne

Nonacne

Marek Vang

Nonacne is waarschijnlijk een van de Nonacne om acne te verwijderen, waarom is het? Een blik op de ...